DE STOFZUIGER VOOR DIERENHAREN:
AQUA+ PET & FAMILY

De dierenhaar-vlekken-reiniger

Home 2018-05-29T11:39:13+00:00

DE STOFZUIGER VOOR DIERENHAREN VAN THOMAS:
AQUA+ PET & FAMILY

Waarom een speciale stofzuiger voor dierenharen?

aqua_pet-family_saugbuersteWie met huisdieren leeft, kent het probleem: kattenharen, verspreid over de bankbekleding. Pootafdrukken van Bello, midden op het tapijt. Honden, katten en kleine dieren veroorzaken veel extra werk bij het schoonmaken.

Stofzuigers met zak bereiken bij deze taken snel de grenzen van hun mogelijkheden. Een stofzuiger voor dierenharen dat met een speciaal dierenhaar-mondstuk is uitgerust en extra over een sproeidruksysteem voor vochtreiniging beschikt, geeft duidelijk hulp bij de verwijdering van diepliggend vuil en haren van huisdieren. Het waterfiltersysteem van de AQUA+ PET & FAMILY zorgt bovendien ervoor dat dierenharen en vuildeeltjes in het filtersysteem worden verzameld – voor een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de binnenlucht. Dierenharen en vuildeeltjes worden geheel schoon met het vuile water verwijderd.

De video over de dierenhaar-vlekken-reiniger.
Zo makkelijk is het!

testlabor.eu

THOMAS PET & FAMILY een stofzuiger met AQUA+ technologie, onderscheiden met de aantekening ZEER GOED van testlabor.eu dat sinds 2007 aangekondigde producten en dienstverleningen voor de consument test.

Bijzonder positief beoordeelt in de test werden: krachtige, makkelijke bediening en de veelzijdige functies van de zuiger.

technik-zu-hause

De AQUA+ technologie voor de huisdieren in de test: technikzuhause.de heeft de PET & FAMILY onderworpen aan een praktische proef – en geeft de stofzuiger voor dierenharen een mooie één!

aqua_pet-family_dha2

Een aanbeveling die de allergiepatiënten kunnen vertrouwen.

Verder lezen …

6-monate-nl

6 MAANDEN GARANTIE VERLENGING

Uw gratis garantie verlenging van 6 maanden activeert u onder
www.thomas-register.net

10-jahre-nl

AANKOOPGARANTIE VAN 10 JAAR

Op alle accessoires en reserveonderdelen. Of het nu het filter of het mondstuk is – THOMAS garandeert u een aankoopgarantie van 10 jaar.

MEER ZUIVERHEID IN DE HUISHOUDING VAN HET DIER:

ZES GOEDE REDENEN VOOR DE AQUA+ PET & FAMILY

Nog vragen?

be-service1@robert-thomas.net

Het THOMAS team adviseert u graag!

Overige modellen met AQUA+ technologie …

DE SPROEI-ZUIG-LUCHT-REINIGER