DE STOFZUIGER VOOR DIERENHAREN:
AQUA+ PET & FAMILY

De dierenhaar-vlekweg-reiniger

Impressum 2018-05-23T09:59:39+00:00

IMPRESSUM

De online dienst https://www.thomas-petandfamily.be/
is een service van:

Robert Thomas, Metall- und Elektrowerke GmbH & Co. KG, Hellerstr. 6, D-57290 Neunkirchen

Telefon:+49 (0) 2735-788-0
Fax:+49 (0) 2735-788-659
E-Mail: info(at)robert-thomas.de

Maatschappelijk zetel: Neunkirchen
Kantongerecht Siegen HRA 4941

BTW nummer: DE 126576080
Persoonlijk aansprakelijk partner
Thomas Beteiligungs-GmbH
Hellerstr. 6
D-57290 Neunkirchen

CEO: Paul Gerhard Thomas

Maatschappelijk zetel: Neunkirchen
Kantongerecht Siegen HRA 5582

JURIDISCHE MEDEDELING

Wij waarderen uw bezoek aan deze website en uw interesse in onze diensten en producten. Lees de onderstaande kennisgevingen voor het gebruik van de website van Thomas

COPYRIGHT

© Robert Thomas, Metall- und Elektrowerke GmbH & Co. KG, inhoud en structuur en merknamen (handelsmerk), logo’s, afbeeldingen, grafieken, teksten, tabellen, geluiden, animaties en video’s en hun volgorde op de Thomas-website zijn auteursrechtelijk beschermd. Elk gebruik is zonder nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van de copyrighthouder verboden. Dit geldt met name voor reproducties, vertalingen, microfilms, en elektronische gegevensverwerking.

INHOUD

De Thomas website en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Robert Thomas, Metall- und Elektrowerke GmbH & Co. KG, aanvaardt echter geen aansprakelijkheid of garantie voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de op deze website verstrekte informatie. Robert Thomas, Metall- und Elektrowerke GmbH & Co. KG, sluit alle aansprakelijkheid uit voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website, voor zover ze niet gebaseerd zijn op opzet of grove nalatigheid. Robert Thomas, Metall- und Elektrowerke GmbH & Co. KG, behoudt zich het recht voor om de informatie zonder voorafgaande kennisgeving, te wijzigen of toe te voegen. Voor de inhoud van de websites die toegankelijk zijn via links van de Robert Thomas, metaal en electronic GmbH & Co. KG website, is Robert Thomas, metaal en electronic GmbH & Co. KG niet verantwoordelijk, met uitzondering van de exploitanten.

 

Nog vragen?

be-service1@robert-thomas.net

Het THOMAS team adviseert u graag!

Overige modellen met AQUA+ technologie …

DE SPROEI-ZUIG-LUCHT-REINIGER