DE STOFZUIGER VOOR DIERENHAREN:
AQUA+ PET & FAMILY

De dierenhaar-vlekken-reiniger

Aqua+ Technologie 2018-03-31T14:35:21+00:00

aqua_multi-clean_technologie

DE THOMAS
AQUA+ PET & FAMILY:
DOORDACHTE TECHNIEK VOOR DE EISEN IN DE DIEREN HUISHOUDING

DAARMEE FAMILIE EN DIEREN IN HUIS ZICH BEHAAGLIJK VOELEN!

THOMAS kent de speciale uitdagingen, die de dieren in de huishouding veroorzaken: haren in tapijten en bekleding. Vuil dat na het wandelen onder de poten vastzit – en in kamer of woning verspreid wordt.

Uit de ervaring van tientallen jaren onderzoek weten we bij THOMAS: Grondig reinigen en frisheid in het huishouden werkt alleen met behulp van water. Dat is de reden voor de ontwikkeling van de unieke THOMAS AQUA+ technologie. Deze technologie is ook goed voor mensen met huisdieren: Want de stofzuiger voor dierenharen van THOMAS, de AQUA+ PET & FAMILY, maakt gebruik van hoge zuigkracht, een speciaal mondstuk en de binding van stof en vuil door water.

De techniek, die meer effectief is, heeft twee duidelijke voordelen.
Ten eerste: zeer effectieve stofverwijdering zonder zak, want met slechts één liter water heeft THOMAS het stofzuigen volledig veranderd. Het speciaal daarvoor ontwikkelde THOMAS AQUA+ filterreservoir, bindt met leidingwater het stof, vuil en haren van huisdieren die niet meer in de lucht kunnen ontsnappen.
Ten tweede: grondige vlekken- en vuilverwijdering dankzij effectieve sproeidruksysteem. Het resultaat: Zelfs diepzittend vuil en vlekken op tapijten, bekleding, vaste vloeren of auto-interieurs worden effectief gereinigd door het gebruik van water.

DE STOFZUIGER VOOR DIERENHAREN:
DROOG EN NAT ZUIGEN.

Huisdieren brengen vreugde – maar helaas ook veel werk, in het bijzonder als het om de zuiverheid van het huishouden gaat. De THOMAS AQUA+ PET & FAMILY is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van eigenaren van huisdieren en maakt het huishouden dankzij de bijzondere kenmerken veel eenvoudiger.

Met de stofzuiger voor dierenharen van THOMAS werkt de verwijdering van katten- of hondenharen en vuil op de zitmeubels, tapijten en vloeren zeer effectief zonder zak. Dankzij zijn nat-zuig-functie, is hij zelfs in staat om vloeistoffen snel en volledig op te zuigen. Het sproeiex-mondstuk verlicht de verwijdering van vlekken- en vuilresten. Met de 190 mm brede dierharen-meubelzuigmond worden haren zonder problemen uit de stof verwijderd.

Een ander groot pluspunt: De AQUA+ Technologie. Het speciaal daarvoor ontwikkelde THOMAS AQUA+ filterreservoir, bindt met leidingwater dierenharen, stof of huisstofmijt veilig en geurloos in een watertank en zorgt ervoor dat vuildeeltjes niet kunnen ontsnappen in de lucht.

ZES GOEDE REDENEN VOOR DE AQUA+ PET & FAMILY

DROOGZUIGEN

DROOGZUIGEN

DROOGZUIGEN

De THOMAS AQUA+ PET & FAMILY beschikt over meer dan 1600 watt en een traploze, elektronische zuigkrachtregeling met ECO-control.

SPROEIZUIGEN & VOCHTIG VEGEN

SPROEIZUIGEN &
VOCHTIG VEGEN

SPROEIZUIGEN & VOCHTIG VEGEN

Zelfs de opname van vloeistoffen is geen probleem, dankzij de hoge zuigkracht van de AQUA+ PET & FAMILY.

VLEKKEN VERWIJDEREN

VLEKKEN VERWIJDEREN

VLEKKEN VERWIJDEREN

Bij hardnekkige vlekken wordt het sproeizuigsysteem van de AQUA+ PET & FAMILY gebruikt en zorgt voor grondige zuiverheid.

FRISSE, SCHONE BINNENLUCHT

FRISSE, SCHONE
BINNENLUCHT

FRISSE, SCHONE BINNENLUCHT

Dankzij de binding van stofdeeltjes in water en de extra filter wordt de binnenlucht bij het stofzuigen met de AQUA+ PET & FAMILY merkbaar verbeterd. Bovendien wordt een iets bevochtigde lucht afgevoerd. Het resultaat: frisse lucht, als na een verfrissende zomerse regenbui.

SPECIAAL ZUIGMOND VOOR DIERENHAAR

SPECIAAL ZUIGMOND
VOOR DIERENHAAR

SPECIAAL ZUIGMOND VOOR DIERENHAAR

Drie mondstukken – sterk tegen vuil van huisdieren op elke ondergrond: De omschakelbare dierenhaar tapijtmond is zowel geschikt voor tapijt als harde vloeren. De turbo-tapijtmond zorgt voor een optimaal stofzuigen van tapijten. Met de 190 mm brede meubelzuigmond worden haren van huisdieren en vuildeeltjes uit bekleding of meubelstoffen verwijderd.

MADE IN
GERMANY

MADE IN GERMANY

Van idee tot high-tech product: De AQUA+ PET & FAMILY werd ontworpen en bedacht door onze engineers. Wordt volledig gebouwd in Duitsland – zodat onze klanten kunnen rekenen op een hoge mate van functionaliteit en kwaliteit.

Thomas_ausgiessen_410px

HET AQUA+ FILTER-SYSTEEM

DIERENHAAR-STOFZUIGER MET DE MODERNSTE TECHNOLOGIE

Stof, vuil of dierenharen – een stofzuiger die zal voldoen aan de eisen van een huishouden met dierlijke huisgenoten, moet bijzonder krachtig zijn. De AQUA+ PET & FAMILY maakt gebruik van geavanceerde technologie voor het reinigen van bekleding, vloeren en tapijten: AQUA+ Filter-Systeem.

Met slechts één liter water heeft THOMAS het stofzuigen en de verwijdering van vuil verbeterd. Het speciaal daarvoor ontwikkelde THOMAS AQUA+ filterreservoir, bindt met leidingwater zelfs de fijnste stof en dierenharen – vuildeeltjes kunnen dan niet meer in de lucht ontsnappen.

Allergie en stofzuigers:
Wat deskundigen adviseren

De Duitse Huid- en Allergiehulp e.V. is zuinig met product aanbevelingen. Toch raad ze een stofzuiger aan voor mensen met allergieën: de THOMAS AQUA+ PET & FAMILY.

Reden voor de aanbeveling: De hoge mate van scheiding van allergenen in het waterfilter van het apparaat – een prestatie die ook zorgt voor meer frisse lucht. Een aanbeveling waarop u kunt vertrouwen – als u op zoek bent naar een krachtige stofzuiger die bij allergieën voor zuivere lucht zorgt.

Nog vragen?

be-service1@robert-thomas.net

Het THOMAS team adviseert u graag!

Overige modellen met AQUA+ technologie …

DE SPROEI-ZUIG-LUCHT-REINIGER